Montagemedewerker Houtbouw – Oene

Assistent Accountant – Apeldoorn
5 april 2022
Zorgassistent – Apeldoorn
3 mei 2022

Montagemedewerker Houtbouw – Oene

Vacature

Montagemedewerker Houtbouw – Oene

Introductie

Heb jij bouwkundig inzicht en vind je het leuk om iets in zijn geheel te maken? Lees dan verder!Organisatie

Geen dag is hetzelfde, vandaag plaats je samen met jouw collega’s een houten tuinhuis. Je schroeft en monteert alle onderdelen en materialen netjes aan elkaar en levert ’t tuinhuis compleet op en morgen start je weer samen met jou collega’s bij een klant en werk je aan een nieuwe opdracht en ook deze lever je weer succesvol op! Lijkt het jou leuk om dit vak te leren of heb jij al enige ervaring?!


Functie

Wat ga je doen?

Als montagemedewerker houtbouwga jij aan de hand van een tekening en jouw eigen metingen en inzicht schuren, bergingen, tuinhuisjes, garages en diverse andere houtconstructies plaatsen. Je schroeft en monteert de materialen netjes en nauwkeurig aan elkaar. Dit doe je alleen of samen met je collega’ s.

Niet elke dag is hetzelfde, je hebt veel afwisseling tijdens je werk. Het plaatsen van bijvoorbeeld een schuur gebeurt vaak in een dag of twee. Je bent daarom vaak op verschillende locaties aan het werk en wat je monteert verschilt ook.

Functie-eisen

Functie eisen:

  • Het je ervaring in de houtbouw / houtbouw gerelateerde omgeving dan is dat mooi meegenomen, maar dit is geen vereiste
  • Bouwkundig inzicht
  • Fysiek bezig zijn in de buitenlucht

Aanbod

Aanbod:

  • Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Werken binnen een gezellig team
  • Parttime of fulltime baan
  • Werken en leren is een mogelijkheid.

Inlichtingen

Denk jij de geschikte kandidaat voor de functie te zijn? Klik dan snel op “Solliciteren ” en stuur ons jou CV + motivatie.Sollicitatie

Judith Kies 055-7676008

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt