Ervaren glazenwasser | Fulltime

Koelmonteur
juli 6, 2020
Zie alles

Nauwkeurig, zelfstandig en fysiek in orde? Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder.

Wij bieden een afwisselende, veelzijdige en informele werkomgeving binnen een dynamisch sterk groeiende organisatie in Apeldoorn. Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie omschrijving:

Enige jaren ervaring als glazenwasser en op zoek naar een fulltime functie bij een mooi bedrijf in Apeldoorn? Dan sluit deze functie wellicht bij jou aan. Als glazenwasser ben je verantwoordelijk voor de glas bewassing bij diverse bedrijven en bedrijfspanden in de omgeving. Je werkt in teamverband, je hebt geen hoogtevrees en bent flexibel. Ook ben jij in het bezit van een rijbewijs B en C (of bereid zijn om C te halen).

Functie eisen:

Om aan de slag te gaan in deze functie is het van belang dat je enige aantoonbare ervaring hebt als glazenwasser. Daarnaast dat je zelfstandig te werk gaat en ongeveer 36-40 uur per week beschikbaar bent. Uiteraard is het vanzelfsprekend dat je nauwkeurig te werk gaat en oog voor detail hebt. Veel van de werkzaamheden worden met de hand uitgevoerd, het is dus van belang dat je fysiek in goede gesteldheid bent.

Aanbod:

  • Soort dienstverband: Fulltime,  met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salaris conform CAO.
  • Reiskosten
  • Toekomstperspectief!