Kies Werving en Selectie

De juiste kandidaat vinden?
Heeft u een openstaande vacature, maar vindt u het werven en selecteren van personeel een lastige en tijdrovende klus? Wij helpen u graag verder. Recruitment en werving en selectie is eigenlijk hetzelfde. Bij zowel recruitment als werving & selectie gaat het om het vinden van medewerkers voor uw organisatie. Tijdens het recruitmentproces gaan wij gericht op zoek naar de juiste kandidaat en selecteren wij de beste medewerkers voor uw openstaande vacature. Dit kan een vaste vacature zijn of een tijdelijke.

Werving en Selectie wordt vaak ingezet als u zelf de juiste kandidaat niet kunt vinden. We beginnen met een kennismaking. Tijdens dit gesprek leren wij uw bedrijf kennen. We brengen het profiel en de vacature in kaart en zetten dit om in een wervende vacature tekst. Daarna gaan wij over tot de werving en selectie. Bij een wederzijdse klik treedt de kandidaat in dienst.

Kies Employer Branding

Je wilt groeien in personeel, maar het lukt niet om je vacatures in te vullen.

Je wilt groeien in personeel, maar het lukt niet om je vacatures in te vullen. Employer branding komt steeds vaker hoop op de agenda te staan. Met een sterk werkgeversmerk trek je gemakkelijker de juiste mensen aan en vervul je sneller vacatures. In je arbeidsmarktcommunicatie gebruik je woorden waarin je doelgroep zich herkent. Het doel is om kandidaten te enthousiasmeren en dat ze jouw vacature vinden. Je ideale kandidaat herkent zich en drukt op de sollicitatiebutton. Je vacature brengt ze in beweging.

Dit traject is ideaal voor MKB bedrijven die meer dan genoeg werk hebben, maar waar de vacatures te lang open staan. Gedurende zes weken helpen wij je met het aantrekkelijk en zichtbaar maken van jouw unieke bedrijfscultuur en vacatures. Na afloop weet je de beste Employer Branding strategie voor jouw organisatie, weet je wie jouw doelgroep is en hoe je ze kan bereiken. En herschreven teksten voor je werken-bij site en vacatures die je ideale kandidaat aanspreken.


Kies Vacature plaatsen

Je kiest uit twee pakketten: Basis of Compleet.

Wil je graag zelf aan de slag met het invullen van je vacature? Dan is het in eerste plaats van belang dat potentiële kandidaten jouw vacature vinden. De beste plek om dat te doen is natuurlijk daar waar jouw toekomstige medewerker zich bevindt. Kies hiervoor voor één van onze vacaturepakketten. Je profiteert niet alleen van een slimme oplossing, je bespaart tijd en creëert een groot bereik. Zo hoef je zelf je vacature niet overal onder de aandacht te brengen.

Pakket Basis


  • Plaatsen op 10 verschillende jobboards;
  • 30 dagen online;
  • Elke kandidaat die in het portal binnenkomt ontvangt een bevestiging per mail en wordt rechtstreeks doorgestuurd om de werving en selectie op te volgen.

Pakket Compleet


  • Alle voordelen van het pakket Basis;
  • Eénmalige check van de vacatureteksten en eventuele herziening;
  • Zelfde dag online;
  • Eénmalige plaatsing op onze social media kanalen; LinkedIn, Instagram en Facebook.
Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op.

Schrijf je in!

Bekijk onze vacatures