Diensten

Kies Werving en Selectie

De juiste kandidaat vinden?
Heeft u een openstaande vacature, maar vindt u het werven en selecteren van personeel een lastige en tijdrovende klus? Wij helpen u graag verder. Recruitment en werving en selectie is eigenlijk hetzelfde. Bij zowel recruitment als werving & selectie gaat het om het vinden van medewerkers voor uw organisatie. Tijdens het recruitmentproces gaan wij gericht op zoek naar de juiste kandidaat en selecteren wij de beste medewerkers voor uw openstaande vacature. Dit kan een vaste vacature zijn of een tijdelijke.

Werving en Selectie wordt vaak ingezet als u zelf de juiste kandidaat niet kunt vinden. We beginnen met een kennismaking. Tijdens dit gesprek leren wij uw bedrijf kennen. We brengen het profiel en de vacature in kaart en zetten dit om in een wervende vacature tekst. Daarna gaan wij over tot de werving en selectie. Bij een wederzijdse klik treedt de kandidaat in dienst.

Kies HR Advies

Een flexibele oplossing voor uw HR-vraagstukken?
Kies personeelsdiensten ondersteunt ondernemers met personeelsvraagstukken als externe HR-afdeling. Het is belangrijk om te zorgen dat de investering die u doet in personeel, ook het juiste resultaat oplevert. Vooral voor MKB-bedrijven die zelf niet over een HR-afdeling beschikken, is er vaak behoefde aan regelmatig advies.

Afhankelijk van uw wensen kunt u ons inzetten, flexibel bij u op locatie of bij ons op kantoor, tegen een overzichtelijk en transparant tarief.

Kortom bij Kies Personeelsdiensten zoeken wij een flexibele oplossing voor elke personeelsvraag.

Schrijf je in!

Bekijk onze vacatures