Kan ik mijn vaste medewerkers ook payrollen?

Thuiswerken vanwege de staking, mag dat maar zo?
28 mei 2019
Kennissessie donderdag 28 november || Wet Arbeidsmarkt in Balans
6 november 2019

Kan ik mijn vaste medewerkers ook payrollen?

Vaak horen we van ondernemers: ‘Payrollen? Oh, dat is vast voor tijdelijke medewerkers. Ik heb alleen maar vaste medewerkers in dienst. Juist dan kan payrollen heel interessant zijn.

Bij payrollen wordt vaak gedacht aan tijdelijke medewerkers. Maar wist u dat ook vaste medewerkers op de payroll kunnen staan? Bij veel payroll organisaties is dit niet mogelijk, maar bij Kies Personeelsdiensten kan dit wel! Wij vinden het belangrijk dat u ook de groep waarbij u doorgaans het meeste risico loopt, kunt payrollen.

De loonadministratie kost u en uw bedrijf vaak veel tijd die u beter kunt besteden. En het bijhouden van de wetgeving is een tijdrovende klus. Als ondernemer wilt u gewoon doen waar u goed in bent; ondernemen. Dat kan als uw medewerkers zijn ondergebracht bij Kies personeelsdiensten. U heeft geen omkijken meer naar alle administratieve werkzaamheden. Contracten opstellen, pensioenregelingen, salarisadministratie, contacten met het UWV en Belastingdienst, wij regelen het allemaal!

Als u uw personeel zowel met een vast en tijdelijk contract onderbrengt bij Kies Personeelsdiensten, betekent dat overzicht. Alle medewerkers vallen onder hetzelfde CAO. Dit betekent dat alle medewerkers van dezelfde voordelen genieten. Dit is ook ideaal voor bedrijven die niet onder een bepaald CAO vallen. Een goede pensioenregeling, en onze eigen Arbo dienstverlening allemaal onder één dak.

Uw medewerkers kunnen altijd bij ons terecht met vragen. Hebben uw medewerkers vragen waar u het antwoord niet ( zeker ) op weet? Dan kunnen wij deze ongetwijfeld beantwoorden. Medewerkers kunnen ook zelf direct de vraag aan ons stellen, de werkwijze hierin is aan u.

U grootste ondernemersrisico buiten de deur en de beste arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw organisatie? Wij lichten onze diensten graag verder toe.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt